Hoera, BeweegGeluk gaat van start!

Het is zover: BeweegGeluk gaat van start! Als zelfstandig bewegingsagoog ga ik 1-op-1-sessies en groepssessies verzorgen voor ouderen en mensen met een beperking. Ik vertel je graag waarom ik deze uitdaging ben aangegaan.

Als afgestudeerd bewegingsagoog werk ik momenteel bij BrabantZorg. Toen de beweegactiviteiten op mijn locaties in maart tijdelijk niet doorgingen vanwege het coronavirus, zag ik mijn cliënten flink achteruitgaan.

Onvoldoende bewegen maakt mensen niet alleen stijf en valgevaarlijk, maar ook somber, zeker in tijden van social distancing. In deze nare periode werd nogmaals bevestigd hoe belangrijk mijn vak is. Daarom kwam ik op het idee om extra 1-op-1-sessies en groepssessies op te starten, als zelfstandige.

En zo is mijn idee voor BeweegGeluk ontstaan: individuele sessies of groepssessies op maat verzorgen, onder persoonlijke begeleiding. Met name voor ouderen en mensen met een beperking, want zij verdienen – zeker nu – een extra dosis beweeggeluk!

Vanaf september start ik met 1-op-1- en groepsactiviteiten. Denk jij dat BeweegGeluk iets voor jou, je partner, familielid of cliënt is? Neem dan alvast contact op en plan gerust een proefles in, je zit nergens aan vast.