Personal training

Wil je graag je kracht en conditie verbeteren, spiermassa opbouwen of afvallen? Of misschien zit je niet lekker in je vel en wil je daar graag wat aan doen. Je wilt je graag weer jezelf voelen. Vrolijker, energieker en met plezier naar je spiegelbeeld kijken. Herken je je hierin, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is personal training bij BeweegGeluk echt iets voor jou.

Hoe werkt het?

Voordat we aan de slag gaan maak ik graag kennis met jou. Vertel mij meer over jezelf, jouw uitdagingen en doelen. Tijdens de beweegsessies draait het echt om jou. Klikt het? Dan maken we een afspraak voor een eerste sessie.

Op basis van jouw doelen en beschikbare tijd maak ik een persoonlijk beweegplan. Daarin leggen we vast:

 • jouw doelen
 • activiteiten die jij graag doet
 • hoe vaak je les wilt (bijv. 1 of 2 keer per week)
 • wanneer je les wilt (bijv. vaste dag)
 • de locatie

Hoe werkt het?

personal training beweeggeluk

Voordat we aan de slag gaan maak ik graag kennis met jou. Vertel mij meer over jezelf, jouw uitdagingen en doelen. Bij BeweegGeluk draait het echt om jou. Klikt het? Dan maken we een afspraak voor een eerste sessie. Op basis van jouw doelen en beschikbare tijd maak ik een persoonlijk beweegplan.

In jouw persoonlijk leggen we vast:

 • jouw doelen
 • activiteiten die jij graag doet
 • hoe vaak je les wilt (bijv. 1 of 2 keer per week)
 • wanneer je les wilt (bijv. vaste dag)
 • de locatie

Waarom personal training bij BeweegGeluk?

 • Bij BeweegGeluk draait het om geluk en plezier, en niet alleen om presteren.
 • Ik houd rekening met eventuele blessures, pijnklachten of beperkingen.
 • Ik zorg ervoor dat de tijd voorbij vliegt! Er is ook ruimte voor een goed gesprek en spontaniteit.
 • Ik heb brede ervaring in het begeleiden van mensen met een fysieke en mentale beperking.
 • Je krijgt een persoonlijk beweegplan op maat, dus personal training is helemaal op jouw doelen afgestemd.
 • Tussentijds evalueren we: zodat jij je doelen blijft volgen en je blijft doen wat je leuk vindt.
 • Via opleidingen en scholingen werk ik aan continue zelfontwikkeling, en dat komt ten goede aan de kwaliteit van mijn personal training.
 • En ik sta altijd voor je klaar!

Laten we kennismaken!

Wil je erachter komen of personal training iets voor jou is? Ben je overtuigd, of twijfel je nog? Neem contact op met mij voor een kennismaking. Je kunt natuurlijk ook meteen een proefles plannen.