Cursus Trainer senioren

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de laatste scholingsdag van de cursus ‘Trainer Senioren’ van Start 2 Move, in Zwolle. Tijdens deze cursus heb ik nog meer kennis opgedaan over het trainen, coachen en begeleiden van ouderen op fysiek en mentaal vlak.

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de laatste scholingsdag van de cursus ‘Trainer Senioren’ van Start 2 Move, in Zwolle. Tijdens deze cursus heb ik nog meer kennis opgedaan over het trainen, coachen en begeleiden van ouderen op fysiek en mentaal vlak.

Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het gezond en succesvol ouder worden, medische aandoeningen en ouderdomskwalen, leeftijdsgebonden fysiologische veranderingen, bekkenbodemspiertraining, stretchen, intake, testen en meten.

De opgedane kennis gaat mij zeker helpen om mijn cliƫnten nog beter en specifieker te kunnen begeleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *